« Takaisin

SLMX3-COP - MX3+ COP HissipuhelinSafeLine MX3+ COP

*SLMX3-COP

  • Optimaalinen hissiturvallisuusratkaisu konehuoneettomille ja helppoa sekä nopeaa uudenaikaistamista tarvitseville hisseille tai projekteille.
  • Tämä MX3+-versio asennetaan hissikorin käyttöpaneeliin sen taakse kiinnitettävällä teipillä ja se soveltuu käytettäväksi jo olemassa olevan reijitetyn etupaneelin takana.
  • MX3+ on todennäköisesti markkinoiden tämän hetken pienikokoisin hissipuhelin ja SafeLinen vähiten johdottamista edellyttävä hissipuhelinjärjestelmä. Vain yksi yksikkö riittää täyttämään EN81-28-standardin vaatimukset – se on epäilemättä tähän mennessä asentajaystävällisin vaihtoehtomme projekteihin tai rakennuksiin, joissa käytettävissä oleva fyysisen tilan määrä on rajallinen tai erittäin rajallinen, tai nopeaa ja helppoa hissiturvallisuuden uudistamista tarvitseviin rakennuksiin.
  • Kytke MX3+ virtalähteeseen mukana toimitettavilla Plug and Play -kaapeleilla, asenna järjestelmä hissikoriin ja tee määritykset helposti SafeLine CONNECT -sovelluksella. Tarvittaessa voit täydentää järjestelmää lisäämällä siihen ulkoisen ääniaseman esim. korin katolle.

- Langaton ohjelmointi SafeLinen CONNECT-sovelluksella
- Mahdollisuus säätää kaiuttimen voimakkuutta suoraan sovelluksesta
- EN81-28- ja EN81-70-yhteensopiva
- Jopa 4 puhelinnumeroa ääni- tai protokollatunnistuksella (P100, CPC tai Q23)
- Liitäntä ulkoiselle hätäpainikkeelle (N/O)
- Säädettävä hätäpuhelun lähtöviive
- Kohteen tunnistusviesti palvelukeskukseen ja puheilmoitus hälytyksestä koriin
- Suodatin/LMS-tulo
- Samaan puhelinlinjaan voi kytkeä jopa 9 SafeLine MX3 -yksikköä
- GSM optio SafeLine GL GSM -tuotteilla
- Kytke ulkoisia piktogrammeja
- Kytke lisäpuheyksikköjä JST:n kautta
- Liitä ulkoinen kuulosilmukka
- Pölysuoja ja vesitiivis: IP43
- 2 konfiguroitavaa relelähtöä. Voidaan aktivoida DTMF:llä

Lisätietiedot:

  • Tämä MX3+ malli sisältää paljon älykkäitä toimintoja, kuten täydellisen itsetestin ja automaattisen lakisääteisen säännöllisen testihälytyksen. Se voi lisäksi välittää muita teknisiä hälytyksiä hälytys- vastaanottimeen.
  • SafeLine MX3+ toimitetaan CONNECTinside-ominaisuudella. Se mahdollistaa SafeLine MX3+:n langattoman ja helpon määrityksen älypuhelimella (iPhone/Android). Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on selkeä käyttöliittymä, josta SafeLine MX3+:n asetukset voidaan määrittää. Lisäksi on mahdollista säätää kaiuttimen voimakkuutta suoraan sovelluksesta!
  • SafeLine MX3+ mallissa on integroidut taustavalaistut piktogrammit ja siihen voidaan liittää myös ylimääräinen ääniasema. Siinä on myös liitännät ulkoisille piktogrammeille, hälytyspainikkeelle (N/O) ja induktiosilmukalle.
  • MX3 käyttää puhelinlinjasta riippumatonta 10-30 V virransyöttöä. Tällöin linjan jännitteen heikentyminen ei vaikuta MX3+ -yksikköön.
  • Vaihda puhelinlinjasta GSM:ään muutamassa minuutissa käyttäen GL1:tä tai GL6:ää. Ei vaadi uudelleenkonfigurointia.
  • Jopa yhdeksän SafeLine MX3+ -yksikköä voi jakaa saman puhelinlinjan ja niihin voidaan soittaa erikseen konfiguroimalla niille yksilölliset yksikön tunnusnumerot.

Ominaisuudet:

-Yhden yksikön järjestelmä – minimaalinen johdotustarve

-Nopea asennus

-Sisäänrakennettu langaton määritys

-Kytke ylimääräinen ääniasema

-Kytke ulkoisia piktogrammeja

-Säädettävä viive puheluiden kytkemiselle

-Plug and Play -kaapelit

-Jopa yhdeksän puhelinta yhtä puhelinlinjaa kohden

Tekniset tiedot

Virrankulutus: 50-160 mA, 12VDC

IP43

Tulot: 10-30 VDC

Muut:

Bluetooth 4.0, BLE 2,4 GHz

Käyttöjännite: 10-30 VDC

Koko (K x L x S):: 88 x 53 x 14 mm

Paino: 380 g

Tuotetiedostot: