« Takaisin

SLMX3-COP - SafeLine MX3+ COP HissipuhelinSafeLine MX3+ COP

(SLMX3-COP)

12,5 mm ohut SafeLine MX3 on todennäköisesti maailman pienin EN81-28- ja EN81-70-standardien mukainen hissien hätäpuhelin.

SafeLine MX3:n COP-malli soveltuu käyttöpaneelin taakse asennettavaksi mukana toimitettavaa teippiä käyttäen. Yksikössä on kaksi taustavalaistua kuvaketta (keltainen/vihreä) korin paneelissa käytettäväksi.

Edut:

- Langaton määritys SafeLinen CONNECT-sovelluksella
- Mahdollisuus säätää kaiuttimen voimakkuutta suoraan SafeLinen CONNECT-sovelluksesta
- Syvyys vain 12,5 mm!
- EN81-28- ja EN81-70-yhteensopiva
- Jopa 4 puhelinnumeroa ääni- tai protokollatunnistuksella (P100, CPC tai Q23)
- Kytke ulkoinen hätäpainike (N/O)
- Säädettävä viive hätäpuhelun kytkennässä
- Puheentunnistusviestit palvelukeskukseen ja hätäsanoma koriin - tallennus suoraan   paikan päällä tai ennalta äänitetty äänitiedosto
- Säädettävä viive hätäpuhelun kytkennässä
- Suodatin/LMS-tulo
- Samaan puhelinlinjaan voi kytkeä jopa 9 SafeLine MX3 -yksikköä
- GSM-lisävalinta käytettäessä ylimääräisiä SafeLine GL GSM -tuotteita
- Kytke ulkoisia piktogrammeja
- Kytke lisäpuheyksikköjä JST:n kautta
- Liitä ulkoinen kuulosilmukka
- Saatavilla sisäänrakennetuilla taustavalopiktogrammeilla
- Pölysuoja ja vesitiivis: IP43
- 2 konfiguroitavaa relelähtöä. Voidaan aktivoida DTMF:llä

Lisätietoa:


SafeLine MX3+ on kaikkien aikojen pienin hissin hätäpuhelimemme; erittäin pienestä koosta huolimatta se sisältää älykkäitä toimintoja, kuten täydellisen itsetestin ja ulkoisen ääniaseman. Se voi lisäksi välittää automaattisesti teknisiä hälytyksiä hälytyksien vastaanottimeen. MX3+ edustaa erittäin kompaktien ja kustannustehokkaiden hätäpuhelinjärjestelmien huippua.

SafeLine MX3+ toimitetaan CONNECTinside-ominaisuudella, joka on ehkä hissialan helpoimmin asennettava toiminto. CONNECTinside mahdollistaa SafeLine MX3+:n langattoman ja helpon määrityksen älypuhelimella (iPhone/Android) ja samoin SafeLine CONNECT -sovelluksen määrityksen. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on vaivaton käyttöliittymä, josta SafeLine MX3+:n asetukset voidaan määrittää. Lisäksi on mahdollista säätää kaiuttimen voimakkuutta suoraan sovelluksesta!

SafeLine MX3+ sisältää integroidut taustavalaistut kuvakkeet ja se mahdollistaa ulkoiset kuvakkeet. Ylimääräinen ääniasema voidaan myös liittää LT-Stat-sarjasta. Ulkoiset liitännät sisältävät kuvakkeet, hälytyspainikkeen (N/O) ja kuuntelusilmukan.

MX3 käyttää puhelinlinjasta riippumatonta 10-30 V virransyöttöä. Tällöin linjan laadun heikentyminen ei vaikuta MX3+ -yksikköön. Testihälytykset voidaan lähettää erilliseen puhelinnumeroon konfiguroitavalla aikavälillä.

Vaihda puhelinlinjasta GMS:ään muutamassa minuutissa käyttäen GL1:tä tai GL6:ää. Ei vaadi uudelleenkonfigurointia.

Jopa yhdeksän SafeLine MX3+ -yksikköä voi jakaa saman puhelinlinjan ja niihin voidaan soittaa erikseen konfiguroimalla yksilölliset yksikön tunnusnumerot.

SafeLine MX3:n COP-malli soveltuu käyttöpaneelin taakse asennettavaksi mukana toimitettavaa teippiä käyttäen. Yksikössä on kaksi taustavalaistua kuvaketta (keltainen/vihreä) korin paneelissa käytettäväksi.

Tekniset tiedot:

Virransyöttö 10-30 VDC
Virrankulutus In standby: 50mA at 12VDC, Connected 160 mA at 12 VDC
Hätäpainike 10 to 30 VDC, 5 mA optically isolated
Tulot 10 to 30 VDC, 5 mA optically isolated
Lähdöt 12 to 24 VDC, max 200 mA (transistor negative)
Paino 380 g
Muut IP class: 43

Lataa esite tästä.

Tarkemmat tuotetiedot vamistajan sivuilta tästä.