« Takaisin

SL6-GSM - SafeLine SL6+ GSM Hissipuhelin

SafeLine SL6+GSM

(SL6-GSM)

  • Tämä SL6-versio on tarkoitettu asennettavaksi joko konehuoneeseen tai hissikuiluun. Järjestelmää voi täydentää yhdistämällä jopa kuusi mitä tahansa laajan valikoimamme ääniasemaa SL6:n pääyksikköön.
  • Tämä väylätekniikkaa käyttävä järjestelmä on täysin EN81-28:n mukainen. Sen järjestelmäyksiköt kommunikoivat keskenään vain neljällä kaapelilla, minkä ansiosta johdotus on helppoa ja tehokasta. Järjestelmä täyttää lisäksi myös eurooppalaisen EN81-70-standardin turvallisuusvaatimukset.
  • SL6:n käyttö on äärimmäisen helppoa, sillä sen määritysten tekemiseen et tarvitse välttämättä tietokonetta. Säästä aikaa ja energiaa asennuksen ja huollon aikana sisäänrakennetulla CONNECT-ominaisuudella, jonka ansiosta koko järjestelmän voi määrittää langattomasti App Storesta ja Google Playsta ilmaiseksi ladattavissa olevalla SafeLine CONNECT -sovelluksella ja tavallisella älypuhelimellasi.

Ominaisuudet:

-Sopii kaikentyyppisiin rakennuksiin

-Mobiilipalvelut 2G-nopeudella

-Voidaan liittää jopa kuusi ääniasemaa (Mikrofoniyksikköä)

-Sisäänrakennettu Bluetooth langattomaan ohjelmointiin matkapuhelin sovelluksella

-Ohjelmointi myös SafeLine Pro PC-ohjelmalla USB:n kautta ja soittamalla DTMF:llä

-Sisäänrakennettu Hätävalon ohjaus akkuvarmistuksella

-Sisäänrakennettu Hissikellon ohjaus ja pikakiinnitys Siren01 hissikellolle

-Laaja valikoioma erilaisia ääniasemia (Mikrofoniyksiköitä)

-Täyttää EN81-28- ja EN81-70-vaatimukset

-Akkuvarmennus

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite: Käyttöjännite: 230 VAC. Min.: 6,4 W, maks.: 9,4 W
Akku: Akku:12VDC Lyijyakku.
Kapasiteetti: 1,2 Ah
Latausjännite: 13,65 VDC, maks. 200 mA
Hätävalo: Lähtö hätävalolle: 12VDC maks. 500 mA.
Hätäsignaali: Lähtö hissikellolle: 12VDC maks. 200 mA
Vaatimuksenmukaisuus EN81-28- ja EN81-70
Antenniliittimen tyyppi: SMA (naaras)
Relelähdöt: Maks 1A/30VDC, Jännitteetön
Micro SIM Tuki 2G
Bluetooth: Bluetooth 4.0
BLE 2,4 GHz
Käyttölämpötila +5 C° — +40 C° IP20
Koko: 241 x 160 x 47 mm (P x L x K)
Paino: 1,7 kg

Tuote esite

SafeLine SL6+GSM

Sertifikaatit

Declaration of Conformity SL6 v2.04.pdf

Muut tiedostot

SafeLine Voicestation wiring v2.03 EN.pdf

Ladattavat tiedostot

SafeLine Pro V4.61.zip

Käyttöohjeet

SafeLine SL6 quick guide v.1.03.pdf

SL6+ Manual v3.31 EN.pdf

SL6+ Manual v3.31 FI.pdf


Lisätetoa laitteesta:

SafeLine SL6+ GSM mahdollistaa sekä GSM- että PSTN-liitäntöjen käytön yhdessä.Tämä toiminto mahdollistaa varmistuksen vaihtamalla GSM:ään, jos kiinteä linja ei ole käytettävissä, tai päinvastoin – tämä varmistaa huippuluokan luotettavuuden. Luonnollisesti on mahdollista käyttää vain GSM:ää tai vain PSTN:ää.

CONNECTinside tekniikka mahdollistaa SL6+:n ohjelmoinnin langattomasti ja vaivattomasti älypuhelimella. Asentaja tarvitsee vain ilmaisen CONNECT-sovelluksen, jonka saa Apple App Storesta tai Google Playsta. Kun sovellus on avattu, valitaan haluttu SL6+ GSM -yksikkö SafeLinen hätäpuhelinten luettelosta ja aloitetaan oman SL6+ GSM:n ohjemointi. Kokoonpanon turvallisuus on edelleen erinomainen, riippumatta vaivattomasta ohjelmoinnista. Tämän varmistaa kaikkien CONNECTinside-tuotteiden salasanasuojaus.

Laitteen joustavuus on maksimoitu ja kaapelointitarve minimoitu toteuttamalla pää- ja väyläyksiköiden välinen tiedonsiirto sisäisellä väyläjärjestelmällä. Kukin väyläyksikkö tarvitsee vain 2 johdinta ja jännitesyötön. Ylimääräistä liitäntäkorttia ei tarvita. Voit yhdistää jopa kuusi väyläasemaa koriin, korin katolle, hissikuiluun, konehuoneeseen tai kerroksiin. Väyläyksikköjä on useita eri malleja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Järjestelmä on NGN-varmistettu, joka mahdollistaa yhteensopivuuden VoIP-laitteistojen kanssa sekä nyt että tulevaisuudessa.

SL6+ GSM täyttää EN81-72-standardin vaatimukset, sillä siinä on sisäänrakennettu palohälytysjärjestelmän sisäpuhelintuki. Tämän ansiosta SL6:tta voidaan käyttää myös kommunikaatioyksikkönä tulipalotilanteissa ja saat kaksi järjestelmää samassa laitteessa. Tulipalon sattuessa sisäpuhelinasemat toimivat palohälytysjärjestelmän sisäpuhelimina, jotka aktivoidaan esim. rakennuksen tuloaulaan asennettavalla erillisellä kytkimellä. 

Integroitu vara-akkujärjestelmä varmistaa jatkuvan toiminnan virtakatkoksienkin aikana. Akun kunto testataan säännöllisesti ja yksikkö lähettää hälytyksen, jos akku on vaihdettava.

SL6+ GSM:ää voi käyttää myös yksityiskohtaisen hälytystiedon tai testihälytyksien  lähettämiseen Safelinen SLCC-hälytysvastaanottimelle. Laite käyttää patentoitua tiedonsiirtoratkaisua, joka on suunniteltu tiedon lähettämiseen erityisesti GSM-puhekaistan kautta. Lakisääteiset testihälytykset voidaan tehdä myös maksuttomilla Caller Identifier soitoilla SLCC-hälytysvastaanottimeen.

Puhelin (COMPHONE) voidaan kytkeä SL6+ GSM:n RJ12 liitäntään, jolla saadaan helposti käyttöön sisäpuhelintoiminto(Intercom) ja sillä voidaan myös määrittää yksikön asetukset.

Lisäksi laitteessa on tehokas ylijännitesuojaus, mikä suojaa yksikköä myös ukkosilmalla.